Pondelok, 19. Október 2015 | Prílohy k správe | Tagy

Ako prvá reklama s vianočnou tematikou bola tento rok v slovenských televíziách odvysielaná reklama spoločnosti Alza.sk. V nej známy zelený mimozemšťan upozorňuje na exkluzívne výhody služby Alza Premium, ktoré môžu zákazníci získať na 30 dní zadarmo pri nákupe darčekov všetkého druhu v sieti Alza.sk.

Tohtoročná vianočná kampaň bola nasadená už v pondelok 12.10.2015. 20-sekundový televízny spot bol prvýkrát odvysielaný o 10:11 hod. na televíznej stanici PLUS. Cenníková cena premiérového spotu bola 488,- eur.

Počas prvého dňa bol tento spot odvysielaný spolu 18-krát na troch televíznych staniciach – PLUS, JOJ a WAU. Pre porovnanie, v nasledujúci deň, v utorok 13.10.2015 to bolo 22-krát.

V prepočte na cenníkové ceny investovala spoločnosť Alza.sk do vianočnej kampane v prvý deň spustenia  34 179,- eur. Celkový objem hodnoty všetkých odvysielaných televíznych spotov v tento den (12.10.2015) presiahol hodnotu 3,7 milióna eur.

Tieto informácie vyplývajú z monitoringu reklamy a reklamných výdavkov, ktorý realizuje agentúra TNS Slovakia.

Skrátenú verziu oficiálneho vianočného spotu spoločnosti Alza.sk si môžete pozrieť aj na youtube.com pod týmto linkom:

Vladimíra Bunčáková, PR Manager, m: 0903/477 621,  e: vladimira.buncakova@tns-global.sk

Rastislav Kušnier, Client Service Manager, t: 02/ 32 366 329, e: rastislav.kusnier@tns-global.sk

Jana Tibenská, Head of Ad Intelligence, t: 02/ 32 366 320, e: jana.tibenska@tns-global.sk